Zumba

Zumba

Zumba is FUN! Een manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je afziet. Want eigenlijk is het genieten wanneer je danst op de Latijns-Amerikaanse muziek.

Zumba is een vorm van aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.

Zumba is conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken, vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur.  Zumba werkt effectief!

Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Èèn van Zumba’s grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.